Nu får de faan vara nog!

heeeeeej


Feeeeeeeeeeettttttt dålig uppdatering.... menmen har inte haft ork eller bilder så de har fått vara !


Praktiken på hunddagiset är slut nu iaf och jag kan säga att en dag hade vi 6-7 hundar var!!!ahaha de var inte lugnt kan jag lova!


nu har vi iaf praktik på bygg, där bygger vi en inghängad till sköldpaddor, bilder kommer sen!


Jag tävlade i Kågedalen i Lördags , kommer ni ihåg dedär jag sa med 90 dagars prov som jag ksulle ha med prallan , hon vart iaf UNDERKÄND på de i lördags....


Hon är så gryyyyyyyymt fin på framhoppningen , hoppar hur bra som helst! hon är helt med mig och gör allt jag säger ! så är hon också större delen av banan TILLS vi kommer till ett hinder där hon helt plötsligt inte vill hoppa, kan var vilket hinder som helt, jag gör inget "fel" som jag är medveten om , men tydligen så måste jag göra något annat eftersom hon bestämmer sig för att stanna?! Eller så stannar hon bara för att... och de är de som gör att hon går underkänt..

Hon stannar på ett hinder som ligger på 1 m ......... snälla nån , hon kan hoppa de baklänges.... nämen så äre nästan! de är bara löjligt att hon stannar faktiskt... iaf när de är så pass lågt och jag gör inge större helt, visst jag kan förstå om hon stannar när de är 120-130 s fetajäva oxer och jag jagar fram henne till hindret och begär att hon ska hoppa 4 meter ifrpn hindret.... men de är en helt annan sak

Jag kommer inte komma någon vart med en häst som hoppar när de går bra på deras vilkor, jag vill ha en häst som VILL hoppa no matter what! en häst som verkligen vill göra ALLT för att ta sig över hindret. DEt är en sån häst man kan komma långt med. Ifall den har kapacitet oxå devill säga ;)

Men nu på lördag ska jag och prallan debutera 120! nu är det bestämt!

Sen får vi se hur de går ,

Jag har funderat på om jag kanske ska lägga av med hästar helt och hållet... men jag har kommit fram till att jag kommer hålla på med hästar iaf några år till! jag skulle sakna att rida aaaaaaallderless för mkt :P plus att jag är ingenting utan hästar och ridning, ingenting!